WEEKDAY

Nog niet zo lang geleden zag ik dat men aan het gebouw waar voorheen Fish & Chips zat, begonnen waren met flinke verbouwingswerken. Blijkt dat het pand werd overgenomen door WEEKDAY, een merk dat een zusje is van onder andere H&M en COS. En kijk, vandaag passeerde ik het gebouw in de Kammenstraat en zag ik een eerste glimp van het strakke interieur. Dat is ook precies de stijl die WEEKDAY uitdraagt ; minimalistisch kleurenpalet, grafische lijnen, sportief. 

Tot hiertoe bestelde ik spullen online of moest ik treinen tot in Rotterdam om WEEKDAY te scoren maar vanaf 18 november is mijn wondermooie stad dus ook trotse bezitter van een 580 vierkante meter grote store ! Gewoon geweldig nieuws en stukken uitgebreider dan het kleine hoekje dat Rotterdam in zijn H&M winkel aanbiedt. 

Nog even geduld dus - ik kijk hier meer naar uit dan de Kenzo x HM collab die er begin volgende maand zit aan te komen - ik beloof jullie zeker op de hoogte te houden en bij de opening aanwezig te zijn. 

WEEKDAY Antwerpen bevindt zich in de Kammenstraat, vlakbij de Groenplaats.

weekday-8475.jpg