nieuw begin ..

De eerste van hopelijk vele berichtjes ; ik ben super trots op mijn nieuwe site .. alhoewel ik jaren voor See you at Nine heb gewerkt en geschreven, vond ik dat er de laatste tijd iets niet klopte.

Eerst en vooral de naam van de site ; er was namelijk geen band met mijn Instagram account noch mijn professionele website. Dus vond ik dat er iets moest veranderen. Ook het feit dat mijn oude blog nog steeds een 'blogspot' was, leek me zo 2006. En om het nu niet moeilijker te maken  heb ik dan uiteindelijk besloten de naam van mijn huidige IG-account te gebruiken ; ondertussen weet iedereen die me volgt de naam en word ik ook vaak met 'marble is the new black' aangesproken ! Zo leuk.

Een ander punt waarover ik een beetje twijfel is de taal waarin ik moet schrijven. Hoewel het merendeel van mijn volgers Nederlandstalig is, begin ik stilletjes aan ook meer en meer anderstalige followers in mijn lijstje te zien. We zien wel, alles ruikt nu nog naar nieuw en het is een beetje aftasten. Wordt zeker en vast vervolgd. 

 

 

 

Dominica Ceuleers