fotografeer jij ook op aanvraag ?

Dit wordt me denk ik, het vaakst gevraagd. 

Het antwoord is JA. En het allerliefst met natuurlijk licht en niet in studio. Occasioneel doe ik ook trouwreportages maar eerlijk gezegd beperk ik dit maximaal tot 3 trouwerijen per jaar. Voornamelijk werk ik aan reportages, landschap-en architecturale fotografie en ben ik de vaste fotografe voor de outfits van blogger indiasuy.com
 

Waar koop jij je kleding ?

Grotendeels in Antwerpen ; Renaissance en Bellerose staan elk seizoen op mijn vaste must-see lijst. Ook Graanmarkt 13 maar dat is de laatste jaren een beetje verminderd omdat hun aanbod beperkter is geworden. Verder ga ik ook graag naar Sketch aan de kust en Jade in Hasselt. Schoenen koop ik dan weer vaak in het buitenland of online.

De duurdere merkkleding mix ik zoals iedereen met spulletjes van COS en & Other Stories.
 

wat is je status ?

Getrouwd, met Stephan - 2 kinderen - 2 katten

 

Welke camera gebruik je ?

Meestal ben ik op stap met mijn NIKON D810 en een vast objectief, namelijk een 50mm 1.4.

Ik werk graag met vaste lens omdat ik mezelf dan moet verplichten meer te bewegen. Ik kijk beter vooraleer ik afdruk. Voor reportages werk sinds kort ik met nieuwe versie 24-70mm 2.8 van Nikon.
 

wie is jouw kapper ?

Mijn vaste kapster is Lindsay van Avalon in de Kasteelpleinstraat (net naaste de nieuwe La Fille d'O winkel). Lindsay doet mijn kleur om de 5 à 6 weken (ik ben van nature blondine) en enkel zij mag mijn froufrou knippen !
 

favoriet make-up item ?

Dat is zonder twijfel de Tinted Primer van Benefit.