health

It's never too late or too early to work towards being the healthiest you

 
 
Divers, Volkstraat 9 te Antwerpen 2000

Divers, Volkstraat 9 te Antwerpen 2000

smoothie bowls

Kijk eens naar deze bowl ; ziet hij er niet ongelooflijk heerlijk uit ? Vol versheid en vitamientjes ; een beetje crunch, spinazie en een energierijke banaan. Perfect om je dag mee te starten of om je lunch licht en gezond te houden. 

Ik geef toe dat ik soms sceptisch tov power food sta maar dit is gewoon lekker en ook nog eens prachtig gepresenteerd. 

http://www.diversantwerpen.be


Avocado lovers, unite ! 

Barchel is één van mijn favoriete hotspots wat gezond + lekker betreft ; mijn aanrader voor een lichte lunch is flatbread met geplette avocado, feta en een gepocheerd eitje, afgewerkt met pomegranate pitjes ... 

Het extra voordeel aan Barchel is dat het vlakbij (mijn) huis is en dat ik zo mijn portie avocado eens op een andere manier kan eten (en bediend worden in zo'n mooi kader is natuurlijk extra meegenomen) ; ik probeer toch gemiddeld 2 à 3 avocado's per week te eten, vandaar.

Dus, als jij ook zo van avocado houdt, rep je dan als de bliksem naar Barchel ! Kan je alleen op zaterdag ? Best vooraf een plaatsje reserveren. 

http://barchel-antwerp.com

Barchel, Van Breestraat 6 te Antwerpen 2018

Barchel, Van Breestraat 6 te Antwerpen 2018


Copper, Belegstraat 80 te Antwerpen 2018

Copper, Belegstraat 80 te Antwerpen 2018

Koper is het nieuwe goud

Ik ontdekte Copper ergens begin 2016 ; ik had hen toen al een paar keer in een tijdschrift gezien en op sociale media voorbij zien komen en dan word ik heel nieuwsgierig. Bleek dat Copper op wandelafstand van mijn huis zat ! Het aangename interieur en gemoedelijke sfeer is hier echt top net zoals de gemeende vriendelijkheid van eigenares Annemiek. Haar lekkere gerechtjes zijn niet alleen gezond maar ook een streling voor het oog. Ik blijf hier graag terug komen ; vandaag nam ik een latte met sojamelk en een overheerlijk walnoten-gebakje. Stuur vandaag je beste vriend(in) nog een berichtje om met haar/hem hier te komen lunchen, ik beloof je dat je er geen spijt van zal hebben en zal scoren bij je tafelgenoot ! 

Aanrader ! 

https://www.instagram.com/copperantwerpen/