about me ..

40-something vrouw uit Antwerpen .. werkte ooit in een lichtadviesbureel, zag het licht en werd eigen baas. Had een kinderwinkel vol kleur voor ik aan mijn huidige studie fotografie begon .. 

Wil medio 2019 beginnen aan een sociaal project in het buitenland, dit in beeld brengen en bundelen tot een boek. 

Ik hou van de stad maar verlang soms naar de stilte en rust van de natuur ; ik hou van Franse films en waargebeurde verhalen in boekvorm. 

Had ik al gezegd dat ik ontzettend van schoenen hou ?

 

 
 
barchel-6427.jpg

op het trapje 

Op mijn instagram account zie je vaak beelden die te maken hebben met mijn eindwerk en #belgitude project maar soms ook een vleugje mode en schoenen. Een vaste rubriek is #ophettrapje .. hier toon ik mijn liefde voor schoenen of laarsjes.

 
divers-6660.jpg

insta-liefde

Alles waar ik over schrijf of een foto over post, daar sta ik persoonlijk achter .. de zaken waar ik lunch, mijn kleding koop of de personen die ik fotografeer .. die zijn voor mij echt en pur sang. Ik hou van een persoonlijke toets, mensen die glimlachen en oprecht zijn, verkoopassistenten met goede bedoelingen, de sympathieke kelner die me mijn koffie brengt. Sta ik er niet achter, dan schrijf of link ik niet, c'est simple, comme l'amour. 

Mijn fotowerk kan je bekijken via mijn website: www.littleblackdarkroom.com