Walk this way

Zijn jullie ook zo verkikkerd op sneakers, brogues en slip-ons ? Ook al beweren heel wat modemagazines en influencers dat sneakers stilletjes aan niet meer it zijn, krijg ik toch wel het gevoel dat wij fashion victims nog lang niet klaar zijn om de pantoffels met de veters aan de wilgen te hangen. 

Ik ben nog niet zo heel lang de trotse bezitter van de befaamde Gucci Princeton sloefen en ik ben daar echt super blij mee ; waarom het gemak van een leuke maar mooie schoen opgeven voor dagdagelijks gebruik en me weer wurmen in super pijnlijke Louboutins of Jimmy Choo's. Nee dank je wel. 

Ik zweer zeker de hak niet af en vind het nog altijd ontzettend elegant om een dameswreef in een pump te zien, maar het comfort en boy-ish gevoel van een goed zittende brogue of sneaker is gewoonweg top. Dus zorg ik dat mijn look wat meer pazzazz krijgt dmv een glitter stofje of opvallend zijden bloesje of een felrode lipstick. Dé perfecte bliksemafleider wanneer vermoeid op maandagochtend na een zwaar weekend. Niemand die nog naar de bags under your eyes kijkt ! Wat ook leuk werkt bij lage schoenen zijn mooie opvallende sokjes met lurex of  kristallen steentjes. Other Stories is echt top wat keuze aan mooie kousjes betreft. 

Het leuke is dat ik meer ga experimenteren met materialen en structuren ; zo vond ik bij de opening van de Weekday store een supertof pailletten topje in ijsblauw, kreeg ik een super lief mini buckle tasje voor mijn iPhone van Burberry cadeau en haal ik met dit guur weer mijn mooie rode lipsticks weer vanonder het stof. Alles om toch maar de lage schoen te kunnen blijven dragen en verantwoorden ; sneakers are the new hak ! 

Zoals je ziet, hoef je dus echt niet in te boeten aan vrouwelijkheid en kan je je perfect nog feminien kleden, minus de pijnlijke voeten. Voorlopig blijf ik mijn mocassins, slippers en baskets nog trouw. 

 

 

Dominica CeuleersComment