Black Cyber Sales

Het zat er aan te komen ; na Halloween sluipt ook het gegeven Black Friday en Cyber Monday binnen in onze contreien. Super leuk dat je net in een periode waar stilletjes aan wish-lists voor de nakende feestdagen probeert te ontcijferen, een leuke korting mag toepassen op je aankopen, off-en online.

Daarom, een klein persoonlijk overzichtje van alles wat ik leuk vind en graag met jullie wil delen.

Accessoire tip 1. Een super cool tasje met een knipoog, waarbij elke fashionista een gilletje van geluk zal maken 

Klein huis geluk tip 2. Een ultra chic schaaltje dat elk meisje op haar make-up tafeltje wil hebben liggen. Perfect om je flat-lay foto's te upgraden .. 

Wie het schoentje past tip 3. Leopard print laarsjes om je inner Caroline Maigret naar boven te halen .. die vind je hier !

Klaar voor de feestdagen tip 4. No glitter no glory bloesje .. wie niet van jurkjes of rokjes houdt tijdens de feestdagen kan ook met dit super topje elke zwarte broek tot leven brengen en er feestelijk uitzien. 

Sleeping Beauty tip 5. Om mooi te ontwaken naast je lief .. een zijdezachte pyjama scoort altijd.

Hopelijk kunnen jullie mijn tips smaken en ik ben er zeker van dat er nog veel leuke spulletjes online staan of offline in de winkels deze dagen. Benieuwd wat jullie allemaal scoorden ; mijn persoonlijke aankopen toon ik gauw via mijn IG-account. 

Dominica CeuleersComment