Zalando TRND Project

Gisteren kreeg ik samen met 3000 andere bloggers en influencers het bericht dat ik bij de 'gelukkigen' was om het Zalando project te vertegenwoordigen.. 

Wat houdt dit nu in ? Wel, zelf moet ik uiteraard iets gaan aanprijzen, iets wat ik zelf super tof vind en met een foto in kaart brengen. Daarbij mag ik de komende weken ook jullie blij maken met een unieke kortingsbon indien je even 5 minuutjes deelneemt aan een marktonderzoek voor de Zalando website en online-shop. Dus, indien je enkele minuutjes van je kostbare tijd aan me kan besteden, stuur me een berichtje via het envelop-icoon hier op de website. Ik zal je dan enkele vragen stellen en die bezorgen aan de mensen van Zalando. Als dank krijg je dan een unieke kortingskode van 20% cadeau ! 

Ondertussen heb ik zelf ook weer super leuke artikels toegezonden gekregen ; zwarte lakleren laarsjes die ik echt top vind ! Je kan ze perfect combineren met een klassiekere broek of jean, of met een superstrakke pencil skirt. Wordt gauw vervolgd op mijn IG-account !

 

Dominica CeuleersComment