Topjes over T-shirts

Ik hou van laagjes ; laagjes mogen van mij best zó gecombineerd worden, dat ze op het eerste zicht een beetje fout lijken. Het leuke aan laagjes is, dat je bepaalde items uit je zomer-garderobe gewoon kan doordragen. 

Zo combineerde ik afgelopen week nog een leuk geruit hemd met opstaand kraagje met een t-shirt met korte mouwen ; gisteren droeg ik dan weer een turtle-neck polo met lange mouwen onder een lingerie-achtig topje. Het topje zou ik in de zomer onder een smoking vest dragen of gewoon op zich, een fris zomers topje tijdens de vakantie ; vandaag echter was het de blikvanger onder mijn camel-kleurige winterjas. 

Lingerie topjes zoals deze zijn in bijna alle collecties vertegenwoordigd ; de mooiste zag ik bij Bellerose, Zara en &OtherStories

Eigenlijk kan je met je hele garderobe een switch maken ; afgelopen week las ik nog dat iemand een hele tijd zou gaan shoppen in haar eigen kleerkast ; de kunst is dus om niets nieuws meer aan te kopen en verrassende combinaties te maken met de spulletjes die je al hebt. Ik vrees dat ik dit niet zou kunnen volhouden (ik pleit schuldig, ik ben een shopaholic)  ; wel probeer ik items die ik al een tijdje niet meer draag nieuw leven in te blazen met een pril verzonnen samensmelting. Zoals dus dat geruite hemdje met het zomer t shirt. Eens kijken wat ik vandaag zou kunnen verzinnen qua vestimentaire keuze ; ongetwijfeld zien jullie het resultaat op mijn IG-account. 

 

Dominica CeuleersComment