De accessoires maken de vrouw

Wat een leuk seizoen is dit toch ! Ik ben altijd fan geweest van de herfst en wintermaanden ; Starbucks lanceert zijn heerlijke Fudge Hot Chocolate (guilty pleasure, sorry not sorry), kledingmerken brengen de mooiste bling bling accessoires uit met het vooruitzicht op de nakende feestdagen. Niks beter om een eenvoudige outfit te pimpen met een mooi tasje of glitter-schoenen ; zo kreeg ik vandaag deze prachtige zalmroze lederen cross-body bag aan. Meteen een goede reden om snel nog wat plaatjes te schieten voor mijn blogje ; makkelijkheidshalve even mijn favoriete model aka #babygirl opgetrommeld et voilà, vlug beeldmateriaal gemaakt voor de regen alweer met bakken naar beneden kwam. 

Desondanks het gure en toch wel flink pak koudere weer, kan dit me niet uit mijn humeur brengen. Ik weet dat ik één dezer zeker en vast Starbucks een bezoekje ga brengen.