Jade

Het fantastische aan sociale media is dat er je af en toe pareltjes worden toegesmeten in de vorm van "dit zou u ook kunnen interesseren" of dit ligt in de lijn van de dingen die u reeds volgt. 

En zo gebeurde het enkele maanden terug dat ik de prachtige winkel Jade ontdekte via Instagram ; net verhuisd naar een nieuw pand ergens in Hasselt, zag ik meteen dat deze winkel echt iets voor mij zou zijn. De serene combinaties, de mooie dames die af en toe zelf poseren op de Instagram beelden, de schoenen en hun liefde voor Byredo parfums. Alsof alles wat ik mooi en lekker vind ruiken, in een super locatie werd neergeplant. 

Dus besloot ik nog voor het einde van dit jaar naar Hasselt te rijden wat met veel positieve vibes hier thuis werd ontvangen ; natuurlijk hebben wij alles in Antwerpen maar als je er ook effectief woont en dagelijks doorheen loopt, is soms de verwondering ver te zoeken. Een mens heeft nieuwe prikkels nodige en een andere omgeving om blij van te worden. Dus trommelde we een deel familie en vrienden op en zouden we afgelopen zaterdag gaan afspreken in hartje Hasselt.

Sluw als ik ben, besloot ik iets vroeger te vertrekken, niet te ver uit de buurt van de Dokter Willemstraat de auto te parkeren en Jade in zijn volle glorie te ontdekken voor iedereen zou aankomen op de afgesproken plek. 

Jade heeft echt al mijn verwachtingen ingelost en ik ben er dan ook met een goed gevuld tasje naar buiten gelopen ! De dames waren super lief en behulpzaam en wat ik vooral het aller-allerleukst vond ... rustig, zen en niet opdringerig ! ZA-L-IG !

Vanaf nu zal deze winkel mijn vaste escape-room worden en ik weet zeker dat ik ergens begin volgend jaar weer voor hun deur zal staan. Voor de fashionista's onder ons die houden van serene klasse met een vleugje je-ne-sais-quoi ... Jade is dé place-to-be .. 

http://www.jade-shop.be 

 

Dominica CeuleersComment