Collabs

Iets wat de laatste jaren meer en meer opduikt in modeland, zijn samenwerkingen of collabs tussen merken en/of al dan niet bekende personen. Zo had je vorige maand nog de met veel toeters en bellen aangekondigde maatschap tussen HM met Kenzo. 

Persoonlijk hou ik van meer kleinschalige collabs omdat je dan op deze manier ook eens iets minder bekende merken of mensen leert kennen ; daarom een dikke duim aan &OtherStories deze  afgelopen weken om zowel BLOOMON als WOOL & THE GANG onder hun vleugels te nemen en 2 superleuke projecten met ons te delen.

BLOOMON deed vorige week al zijn pop-up intrede in de Antwerp store - waarvan een prachtig boeket als getuige op mijn eettafel - en sinds gisteren kan je ook enkele brei-pakketten aankopen van Wool & the Gang. Wat het nog leuker maakte was, dat de prijs van zo'n DIY doos ontzettend goed meeviel, gemiddeld zo'n 35 euro maar dat ook de minder handige fashionista's gewoon enkele artikels ready-to-wear konden aankopen. Ikzelf vond het een beetje jammer dat de volwassen pulls niet bij de brei-pakketjes zaten maar misschien moet ik dan eens gaan browsen op de site van WATG en vind ik wel een soortgelijk patroon met alle benodigdheden zoals wol en breinaalden. 

Voor wie nog op zoek is naar een leuk cadeau voor de crea Thea's van deze wereld ; er was ook een supermooi lederen mapje met goudkleurig detail, waarin haak-en breinaalden in prachtige houten uitvoering verstopt zaten. Een luxueuzere versie van de oldskool breitas, laatst gezien in de jaren '70.

 

Dominica CeuleersComment