Chanel ma belle

Iedereen heeft het, een droomgeschenk voor onder de kerstboom ; normaal ben ik al super blij met een bon van parfumerie of HM en dan koop ik wel iets wanneer de grootste drukte over is. 

Maar af en toe, komt er iets op je weg waar je echt gek van bent (lees: geobsedeerd) ! Breng die horloge maar hier ! Chanel heeft buiten zijn klassiekers niet zo heel veel waar ik wild van loop. Ik geef toe dat ik zelf de trotse bezitter ben van een handtas maar verder dan dat droom ik niet. 

Tot ... Chanel de Boy-Friend horloge introduceerde ! Wat een pareltje ! Een vriend van me werkt bij een juwelier en als ik daar langsga, zeg ik hem altijd gedag. We gaan dan samen op koffieklets in het café ertegenover en kletsen dan over koetjes en kalfjes. En dus gebeurde het, dat op een gegeven moment, dé horloge in de etalage stond ! Wat een beauty. Gelukkig heb ik een man die zelf horlogegek is en zichzelf heel vaak op een leuk horloge trakteert. Niet altijd van die prijs-orde natuurlijk, een Diesel of ander sportief merk hoort daar ook bij. 

Met de kerst in het vooruitzicht, hint ik hem dan ook af en toe "hoe prachtig deze horloge wel is" en "hoe echt die bij mij past".. Een mens moet kunnen dromen, right ?

Nu ik ben met alles tevreden hoor, ik ben een verwend mens wat materie betreft. Kan ook perfect gelukkig zijn met een boek en alles wat van papier is gemaakt. Alhoewel ik een kreetje van geluk zou maken bij het openen van zo'n mooi zwart doosje met witte letters.

Wat is jullie droomgeschenk ? Laat maar weten in de comments. 

 

 

Dominica CeuleersComment