ferm mooi !

Door mijn studie en ook toekomstige job (nog 6 maanden en ik ben afgestudeerd joepie !) kom ik af en toe echt op super leuke plekken terecht. Zo mocht ik enkele weken terug de opening van een nieuwe beauty-clinic fotograferen, namelijk FIRM. Dit is een extra additie van Medipolis dat al vele jaren gevestigd is aan de Boomsesteenweg. Bij FIRM kun je je op esthetisch gebied optimaal laten verwennen ; van lichaamsmassages tot definitieve ontharing of gewoon je wenkbrauwen laten bijwerken .. alles kan en in de meest luxueuze omstandigheden.

Bij zo'n gelegenheid is het dus ook extra plezierig om extra beelden te mogen schieten achter de schermen ; ik denk dat FIRM één van de meest prachtige plekjes is om je uiterlijk (en ook je innerlijk mentale welzijn) onder handen te laten nemen .. echt de moeite .. ik raad dan ook iedereen eens aan een kijkje op hun website te nemen en misschien ook meteen een afspraak te boeken ! Misschien nog een leuk cadeau idee mocht je nog iets op de valreep zoeken voor je lief of vriendin. Mannen kunnen hier eveneens terecht. 

FIRM, Boomsesteenweg 223 te Wilrijk (Antwerpen)

 

 

Dominica CeuleersComment