Strike a Pose

Sommigen onder jullie weten al dat ik momenteel in mijn laatste jaar fotografie zit en ergens medio 2017 officieel afstudeer. Ondertussen werk ik dus trouw mijn studie-opgaves af samen met opdrachten die ik krijg van klanten. Vrijdag aanstaande bijvoorbeeld, maak ik sfeerbeelden voor de opening van een nieuwe zaak, FIRM in Wilrijk. 

De studie-taken voor mijn module portret zijn opgelegd maar er zijn ook deels 'vrij werk' opdrachten bij ; zo maakte ik vorige week een deel portretten van Afana, iemand die al eens voor me poseerde voor streetstyle. Zijn donkere huid was perfect om eens te werken in low-key, een kleine uitdaging omdat je camera alleen maar donkere tinten ziet en dit al gauw wil gaan compenseren met overbelichting. Aan mij omdat recht te zetten, aan lichtmeting te doen en te kijken hoe het er uiteindelijk moet gaan uitzien.

Volgende week gaan we dan de andere kant van belichten uit namelijk high key ! Geen beter model dan mijn eigen dochter om deze opdracht te vervullen ; lichte huid, helblauwe ogen en blonde haren. Plus, India en ik zijn al zo hard gewend om met elkaar te werken dat ik geen moment twijfelde om haar aanbod om te poseren zou aannemen. 

Maar dat is dus voor volgende week. In de loop van die week breng ik dan ook nog eens verslag uit van die nieuwe zaak FIRM , waarvoor ik dus vrijdag geboekt ben. Binnenkort zit er ook naar alle waarschijnlijkheid een give-away aan te komen ; ik zit namelijk bijna aan 600 volgers en hoop echt heel gauw de kaap van 1000 te bereiken ! Ik heb alvast een super idee wat de give away betreft, dus hopelijk kan ik jullie snel met trots die kaap van 1K meedelen en vieren.  

Bij deze deel ik nog eens even mijn Insta-account ; trommel jullie liefste vriendjes en vriendinnetjes op zodat we snel die kaap bereiken en iemand super blij kunnen maken ! 

 https://www.instagram.com/marble_is_the_new_black/

Dominica CeuleersComment