Kissing like a bandit stealing time, underneath the 'mistletoe' tree ..

Bij deze wil ik iedereen een fantastisch 2017 wensen ; dat al jullie wensen, beloftes en voornemens mogen uitkomen ! 

Hierbij wil ik ook meteen toevoegen dat ik opnieuw meer tijd aan mijn blog zal besteden als meerwaarde aan mijn Instagram account. Het is altijd super fijn nieuwe dingen en plekken te ontdekken en deze met jullie te delen. Misschien ga ik ook wat meer posts over make up en verzorging schrijven want wij vrouwen van 40-plus, kunnen ook best goede tips met elkaar delen. Ik zou dan ook graag willen dat de interactie tussen mijn accounts en jullie aangroeit en we er samen iets geweldigs van kunnen maken .. 

Vandaag echter ga ik nog even genieten van die extra vrije dag en misschien iets leuks in de solden scoren, een heerlijke warme choco met toppings drinken en samen zijn met mijn man. Dat vind ik nog het allerleukst aan vakantie, dat wij als koppel ook even samen kunnen zijn, gewoon met ons 2.

Over een weekje komt er een mooie travelpost aan, met name eentje over Dublin en het hotel waarin ik verbleef. 

Maar eerst mijn vrije dag ten volle benutten.

Liefs, Dominica x

 

Dominica CeuleersComment